Beschermd wonen voor 7 personen met een autismespectrumstoornis

 

Vacature

Vervanging gezocht voor het zwangerschapsverlof van een van de persoonlijk begeleiders.
Voor meer informatie zie het pdf-document hieronder:
 

 

Opnieuw onder dak!

De dakbedekking van ons mooie pand is vervangen. Omdat we de laatste jaren steeds last hadden van diverse kleine en soms grote lekkages, is door de beheerder van het gebouw, Stichting Piersonzorg, besloten om de dakbedekking van ons pand aan de Piersonstraat geheel te vernieuwen en te verduurzamen. Er is extra isolatie aangebracht en nieuwe groene beplanting wordt aangelegd op diverse onderdelen van het dak. Op het hoge dak komen zonnepanelen om ook de energievoorziening te verduurzamen. Zo zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst!

Alles bij elkaar een flinke klus die we konden laten uitvoeren dankzij donaties en leningen van diverse particulieren, organisaties en bedrijven. De uitvoering ligt in handen van het bedrijf MASTUM. Zij hebben hun uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat de bewoners zo weinig mogelijk overlast hebben ervaren.

Enkele foto’s en een filmpje van de werkzaamheden vindt u hieronder in de fotogalerij. Prominent bovenaan een luchtfoto van ons vernieuwde dak met de zonnepanelen, het vetkruid (sedem) en het vernieuwde dakterras.

 

  

   

 

 

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.